stip1
stip4

Kennisplatform over

Technologie in Zorg & welzijN

sannekelangendoen

18 maart 2021

14:55

- 15:35

Sanneke Langendoen

Succesvol starten met innoveren

Bijbehorende opdracht

Wat is voor jou het belangrijkste nieuwe inzicht naar aanleiding van deze sessie? Beschrijf dat in een half A4-tje.

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden en zo geldt dat ook voor innoveren. Iedere organisatie is anders georganiseerd en kent een andere geschiedenis. Tijdens mijn loopbaan als innovator kwam ik erachter dat de route die iedere organisatie neemt toch wel vergelijkbaar is. Daar liep ik als innovator ook doorheen. Het zijn van die herkenbare elementen die je nodig hebt om een goede basis te creëren om te innoveren. Zo kwam ik uit op de KIEDO-methode. Deze staat voor: kennis, ideeën, experimenteren, democratiseren en organiseren. Ik ben Sanneke; coach & innovatie- en marketing specialist. Voor innovatoren en organisaties die het innovatieve vermogen als een cruciale competentie zien om als organisatie te groeien en succesvol te kunnen zijn in een veranderlijke wereld. Het succesvol opzetten van innovaties in de organisatie runnen gaat zeker niet zonder slag of stoot. De belangrijkste stappen heb ik daarom voor jou op een rij gezet. Want een succesvolle start met innovatie gun ik jou ook!

Categorie:

Maak een account aan

Om deze inhoud te kunnen bekijken heb je een account nodig. Maak hieronder een account aan als je dat nog niet gedaan hebt of login aan de rechterkant als je al een account hebt.

Inloggen

Waarom partner worden?

Door samen met de andere partners het Kennisfestival mogelijk te maken zorg je voor het vergroten van de kennis over de kansen en mogelijkheden die technologie biedt in zorg en welzijn voor professionals als studenten. Door kennis te vergroten wordt bijgedragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie.

En belangrijk! Alleen partners blijven toegang houden tot het leerplatform wat na het Technologie, Zorg en Welzijn festival op 18 maart blijft bestaan. Zodat ze alle opnames van sessie terug kunnen kijken, gebruik kunnen blijven maken van andere materialen op de site en zo het platform kunnen inzetten in hun opleidings- en ontwikkeltrajecten voor studenten en zorgprofessionals.

Wil je ook partner worden om zo te helpen om kennis te vergroten en zo bij te dragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie? En toegang te krijgen tot het leerplatform na 18 maart? Neem even contact op met Miranda Pol om de mogelijkheden te verkennen m.pol@tza.nu