stip1
stip4

Kennisplatform over

Technologie in Zorg & welzijN

Sander_holterman

18 maart 2021

13:05

- 13:45

Sander Holterman

Innovator van een zorgproduct? – wie gaat jouw innovatie betalen?

Bijbehorende opdracht

Opdracht:
Denk alvast na over wat de mogelijkheden zijn om straks jouw innovatie (die je ontwikkelt, graag zou willen toepassen, of waar je enthousiast over bent) betaald of vergoed te krijgen. Wie denk je daarvoor te moeten overtuigen en waarmee ga je dat doen (onderbouwing)?

Je bent als innovator op zoek naar de beste route om je innovatie te laten landen in zorg en/of welzijn. Je weet wie jouw innovatie gaat gebruiken en bent benieuwd: wie gaat mijn innovatie daadwerkelijk betalen? En welke eisen worden er daarbij gesteld? In deze sessie leer je hoe het Nederlandse zorgstelsel werkt en word je meegenomen langs de verschillende innovatieroutes die je kunt volgen. Dit wordt geïllustreerd aan de hand van enkele voorbeelden. Daarnaast krijg je de mogelijkheden voor structurele bekostiging van digitale zorg gepresenteerd.

 

Maak een account aan

Om deze inhoud te kunnen bekijken heb je een account nodig. Maak hieronder een account aan als je dat nog niet gedaan hebt of login aan de rechterkant als je al een account hebt.

Inloggen

Waarom partner worden?

Door samen met de andere partners het Kennisfestival mogelijk te maken zorg je voor het vergroten van de kennis over de kansen en mogelijkheden die technologie biedt in zorg en welzijn voor professionals als studenten. Door kennis te vergroten wordt bijgedragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie.

En belangrijk! Alleen partners blijven toegang houden tot het leerplatform wat na het Technologie, Zorg en Welzijn festival op 18 maart blijft bestaan. Zodat ze alle opnames van sessie terug kunnen kijken, gebruik kunnen blijven maken van andere materialen op de site en zo het platform kunnen inzetten in hun opleidings- en ontwikkeltrajecten voor studenten en zorgprofessionals.

Wil je ook partner worden om zo te helpen om kennis te vergroten en zo bij te dragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie? En toegang te krijgen tot het leerplatform na 18 maart? Neem even contact op met Miranda Pol om de mogelijkheden te verkennen m.pol@tza.nu