stip1
stip4

Kennisplatform over

Technologie in Zorg & welzijN

roel_bouwmans_pepper

18 maart 2021

13:05

- 13:45

Roel Boumans

Sociale kunstmatige intelligentie voor zorg en welzijn

Bijbehorende opdracht

Als je een slim robot assistentje op je bureau zou zetten, met welke vragen zou jouw robot assistentje je moeten kunnen helpen? Wat zou die voor je moeten doen of voor je moeten uitzoeken?

Kunstmatige intelligentie is een techniek die we steeds meer tegenkomen in de zorg. Het lijkt ingewikkeld maar eigenlijk valt dat wel mee. De presentatie zal uitleggen wat kunstmatige intelligentie is, en hoe het kan worden gebruikt. Een bekend voorbeeld is het opsporen van kanker in radiologische scans. We zullen ook bespreken hoe sociale kunstmatige intelligentie de zorgprofessional kan helpen in zijn dagelijks werk, maar ook dat de resultaten van kunstmatige intelligentie​ niet klakkeloos moeten worden aangenomen.

Categorie: |

Maak een account aan

Om deze inhoud te kunnen bekijken heb je een account nodig. Maak hieronder een account aan als je dat nog niet gedaan hebt of login aan de rechterkant als je al een account hebt.

Inloggen

Waarom partner worden?

Door samen met de andere partners het Kennisfestival mogelijk te maken zorg je voor het vergroten van de kennis over de kansen en mogelijkheden die technologie biedt in zorg en welzijn voor professionals als studenten. Door kennis te vergroten wordt bijgedragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie.

En belangrijk! Alleen partners blijven toegang houden tot het leerplatform wat na het Technologie, Zorg en Welzijn festival op 18 maart blijft bestaan. Zodat ze alle opnames van sessie terug kunnen kijken, gebruik kunnen blijven maken van andere materialen op de site en zo het platform kunnen inzetten in hun opleidings- en ontwikkeltrajecten voor studenten en zorgprofessionals.

Wil je ook partner worden om zo te helpen om kennis te vergroten en zo bij te dragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie? En toegang te krijgen tot het leerplatform na 18 maart? Neem even contact op met Miranda Pol om de mogelijkheden te verkennen m.pol@tza.nu