stip1
stip4

Kennisplatform over

Technologie in Zorg & welzijN

robertjan_sips

18 maart 2021

14:00

- 14:40

Robert-Jan Sips

Kunstmatige intelligentie in de zorg: reden tot zorg, of ontzorging?

Bijbehorende opdracht

Opdracht:

Bedenk voor jezelf de taken in je werk, stage of school waarvan je hoopt dat een machine die kan overnemen en waarvan je denkt dat deze nooit door een machine gedaan kunnen worden.

In deze sessie neemt Robert-Jan Sips je mee in de wereld van de kunstmatige intelligentie. In vogelvlucht neemt hij je mee langs de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen jaren en geeft hij je inzicht in de risico’s en kansen. Aan het eind van deze sessie kun je de vraag beantwoorden of kunstmatige intelligentie een risico is voor de menselijkheid in de zorg, of dat kunstmatige intelligentie juist menselijkheid terugbrengt.

 

Categorie: |

Maak een account aan

Om deze inhoud te kunnen bekijken heb je een account nodig. Maak hieronder een account aan als je dat nog niet gedaan hebt of login aan de rechterkant als je al een account hebt.

Inloggen

Waarom partner worden?

Door samen met de andere partners het Kennisfestival mogelijk te maken zorg je voor het vergroten van de kennis over de kansen en mogelijkheden die technologie biedt in zorg en welzijn voor professionals als studenten. Door kennis te vergroten wordt bijgedragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie.

En belangrijk! Alleen partners blijven toegang houden tot het leerplatform wat na het Technologie, Zorg en Welzijn festival op 18 maart blijft bestaan. Zodat ze alle opnames van sessie terug kunnen kijken, gebruik kunnen blijven maken van andere materialen op de site en zo het platform kunnen inzetten in hun opleidings- en ontwikkeltrajecten voor studenten en zorgprofessionals.

Wil je ook partner worden om zo te helpen om kennis te vergroten en zo bij te dragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie? En toegang te krijgen tot het leerplatform na 18 maart? Neem even contact op met Miranda Pol om de mogelijkheden te verkennen m.pol@tza.nu