stip1
stip4

Kennisplatform over

Technologie in Zorg & welzijN

rob1

18 maart 2021

14:55

- 15:35

Rob Nijhuis

Innovatie en hoe je het een stap verder krijgt in de organisatie

Bijbehorende opdracht

Wat is voor jou het belangrijkste nieuwe inzicht naar aanleiding van deze sessie? Beschrijf dat in een half A4-tje.

Aan de hand van voorbeelden vertelt Rob over de valkuilen en succesfactoren bij implementatie van technologie. Een interactieve sessie waarbij het accent ligt op het delen van ervaringen met elkaar. Door met elkaar in gesprek te gaan proberen hij met jou samen antwoorden te vinden op vragen als ‘bestaat er een blauwdruk voor implementatie’? En ‘welke aanpak werkt’? Meedoen dus!

Categorie:

Maak een account aan

Om deze inhoud te kunnen bekijken heb je een account nodig. Maak hieronder een account aan als je dat nog niet gedaan hebt of login aan de rechterkant als je al een account hebt.

Inloggen

Waarom partner worden?

Door samen met de andere partners het Kennisfestival mogelijk te maken zorg je voor het vergroten van de kennis over de kansen en mogelijkheden die technologie biedt in zorg en welzijn voor professionals als studenten. Door kennis te vergroten wordt bijgedragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie.

En belangrijk! Alleen partners blijven toegang houden tot het leerplatform wat na het Technologie, Zorg en Welzijn festival op 18 maart blijft bestaan. Zodat ze alle opnames van sessie terug kunnen kijken, gebruik kunnen blijven maken van andere materialen op de site en zo het platform kunnen inzetten in hun opleidings- en ontwikkeltrajecten voor studenten en zorgprofessionals.

Wil je ook partner worden om zo te helpen om kennis te vergroten en zo bij te dragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie? En toegang te krijgen tot het leerplatform na 18 maart? Neem even contact op met Miranda Pol om de mogelijkheden te verkennen m.pol@tza.nu