stip1
stip4

Kennisplatform over

Technologie in Zorg & welzijN

huub_zijlstra

18 maart 2021

14:55

- 15:35

Huub Zijlstra

80% van zorg is Logistiek, maar niet voor mijn proces!

Bijbehorende opdracht

Opdracht
Vanuit PostNL werken we met het model waarbij we de diverse stappen in het zorgproces concreter definiƫren;

  1. Wat is in mijn zorgproces echt zorg?
  2. Wat is data die nodig is voor aansturen van processen?
  3. Wat zijn in mijn zorgproces services?
  4. Wat is in mijn zorgproces logistiek?

Door middel van praktische voorbeelden maken we een doorsnijding van de diverse zorgprocessen en onderzoeken we of er oplossingen beschikbaar zijn van buiten de zorg.

De opdracht aan jou:

Werk een bestaand zorgproces uit en label alle activiteiten die je ziet in dit proces aan de hand van bovenstaande vier punten. Tijdens de workshop zal ik twee aangeleverde zorgprocessen bespreken. Uitgewerkte zorgprocessen mogen naar: huub.zijlstra@postnl.nl Op basis van de inzendingen presenteren we twee aangeleverde procesplaten.

We kennen allen de uitdagingen van de zorg; nu maar zeker ook richting de toekomst. In deze workshop geeft Huub een insights hoe PostnL naar de zorg kijken, hoe PostNL door middel van innovaties beter aansluiting bij de zorg weet te vinden en hoe PostNL de zorg daarin vooruit proberen te helpen.

Daarnaast heeft PostNL van dichtbij gezien dat logistiek een wezenlijk en soms ondergesneeuwd onderdeel is van het zorgproces. Als steeds meer zorg naar huis verplaatst dan zal de positie van logistiek ook steeds belangrijker worden. PostNL gelooft dat haar eigen learnings, oplossingen en maatschappelijke betrokkenheid de zorg kan helpen om deze beschikbaar, toegankelijk en dichtbij de patiƫnt te houden.

Wat vind je in deze workshop

  • Anders kijken naar bestaande zorgprocessen
  • Beschikbare oplossingen horen voor problemen die buiten de zorg ook ontstaan
  • Energie over innovaties die in de zorg en buiten de zorg plaats vinden

 

Categorie:

Maak een account aan

Om deze inhoud te kunnen bekijken heb je een account nodig. Maak hieronder een account aan als je dat nog niet gedaan hebt of login aan de rechterkant als je al een account hebt.

Inloggen

Waarom partner worden?

Door samen met de andere partners het Kennisfestival mogelijk te maken zorg je voor het vergroten van de kennis over de kansen en mogelijkheden die technologie biedt in zorg en welzijn voor professionals als studenten. Door kennis te vergroten wordt bijgedragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie.

En belangrijk! Alleen partners blijven toegang houden tot het leerplatform wat na het Technologie, Zorg en Welzijn festival op 18 maart blijft bestaan. Zodat ze alle opnames van sessie terug kunnen kijken, gebruik kunnen blijven maken van andere materialen op de site en zo het platform kunnen inzetten in hun opleidings- en ontwikkeltrajecten voor studenten en zorgprofessionals.

Wil je ook partner worden om zo te helpen om kennis te vergroten en zo bij te dragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie? En toegang te krijgen tot het leerplatform na 18 maart? Neem even contact op met Miranda Pol om de mogelijkheden te verkennen m.pol@tza.nu