stip1
stip4

Kennisplatform over

Technologie in Zorg & welzijN

noortje-molenaar

18 maart 2021

11:50

- 12:30

Noortje Molenaar / Henry Mulder

“Mooie plannen! Hoe krijg je die gefinancierd en uitgevoerd?”

Bijbehorende opdracht

Opdracht:

“Voor het beste leereffect kun je van te voren kijken wat de technologie plannen zijn van je organisatie. In het jaarplan, innovatieplan of meerjarenplan is vast wel iets te vinden.“

Zorg en technologie zijn een mooie combinatie om de zorg ook in de toekomst voor iedereen beschikbaar te houden .Technologie en digitalisering kunnen er voor zorgen dat het werk in de zorg plezierig blijft en de toenemende werkdruk vermindert. In dit festival zie je heel veel prachtige voorbeelden hoe het zou kunnen. Elke zorginstelling zou een plan moeten hebben  hoe deze voorbeelden zelf toe te passen. En bij elk plan horen  ook de middelen en geld om het tot uitvoer te kunnen brengen. Subsidies en vouchers zijn daar juist voor bedoeld.

In deze workshop ga je aan de slag om de juiste subsidies te vinden voor je plannen. We maken samen met jou de reis wat  er bij komt kijken om de juiste subsidie voor jouw plan te vinden en de stappen die er voor nodig zijn om de subsidie te verkrijgen. De praktijk staat daarbij voorop, want subsidie aanvragen en verantwoorden gaat alleen goed als je een goed beeld hebt van het uitvoeren van het plan.

 

 Henry Mulder

Maak een account aan

Om deze inhoud te kunnen bekijken heb je een account nodig. Maak hieronder een account aan als je dat nog niet gedaan hebt of login aan de rechterkant als je al een account hebt.

Inloggen

Waarom partner worden?

Door samen met de andere partners het Kennisfestival mogelijk te maken zorg je voor het vergroten van de kennis over de kansen en mogelijkheden die technologie biedt in zorg en welzijn voor professionals als studenten. Door kennis te vergroten wordt bijgedragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie.

En belangrijk! Alleen partners blijven toegang houden tot het leerplatform wat na het Technologie, Zorg en Welzijn festival op 18 maart blijft bestaan. Zodat ze alle opnames van sessie terug kunnen kijken, gebruik kunnen blijven maken van andere materialen op de site en zo het platform kunnen inzetten in hun opleidings- en ontwikkeltrajecten voor studenten en zorgprofessionals.

Wil je ook partner worden om zo te helpen om kennis te vergroten en zo bij te dragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie? En toegang te krijgen tot het leerplatform na 18 maart? Neem even contact op met Miranda Pol om de mogelijkheden te verkennen m.pol@tza.nu