stip1
stip4

Kennisplatform over

Technologie in Zorg & welzijN

erwin_bomers

18 maart 2021

14:00

- 14:40

Erwin Bomers

Hoe bouw je een nieuw (digitaal) landschap en wat zijn de do’s en don’t in zo’n langjarig traject

Bijbehorende opdracht

Wat is voor jou het belangrijkste nieuwe inzicht naar aanleiding van deze sessie? Beschrijf dat in een half A4-tje.

 

Erwin Bomers is Directeur Zorgbeleid bij Slingeland ziekenhuis. Hij studeerde verpleegkunde in Nijmegen en gezondheidswetenschappen in Maastricht. Binnen het Slingeland ziekenhuis is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de zorgvisie van het ziekenhuis en haar digitaliseringsstrategie. Daarnaast heeft hij als opdrachtgever aan de wieg gestaan van de projecten als één triage knooppunt Acute Zorg Achterhoek, het zorgportaal, zorg “InBeeld” en de gezondheidspiramide met de disruptie op data, dossier, financiën en integrale capaciteit management.

In samenwerking met andere zorgaanbieders in de Achterhoek draagt Erwin bij aan het veranderende zorg landschap. Met het model van de gezondheidspiramide wil hij de gezondheid van de burgers in dit deel van het land verbeteren. Cure, care en welzijn moeten elkaar daarbij versterken en (informatie)technologie moet daarin ondersteunen.

Maak een account aan

Om deze inhoud te kunnen bekijken heb je een account nodig. Maak hieronder een account aan als je dat nog niet gedaan hebt of login aan de rechterkant als je al een account hebt.

Inloggen

Waarom partner worden?

Door samen met de andere partners het Kennisfestival mogelijk te maken zorg je voor het vergroten van de kennis over de kansen en mogelijkheden die technologie biedt in zorg en welzijn voor professionals als studenten. Door kennis te vergroten wordt bijgedragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie.

En belangrijk! Alleen partners blijven toegang houden tot het leerplatform wat na het Technologie, Zorg en Welzijn festival op 18 maart blijft bestaan. Zodat ze alle opnames van sessie terug kunnen kijken, gebruik kunnen blijven maken van andere materialen op de site en zo het platform kunnen inzetten in hun opleidings- en ontwikkeltrajecten voor studenten en zorgprofessionals.

Wil je ook partner worden om zo te helpen om kennis te vergroten en zo bij te dragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie? En toegang te krijgen tot het leerplatform na 18 maart? Neem even contact op met Miranda Pol om de mogelijkheden te verkennen m.pol@tza.nu