stip1
stip4

Kennisplatform over

Technologie in Zorg & welzijN

eric_veldboer

18 maart 2021

10:00

- 10:40

Eric Veldboer / Jan Tebbens / Marten Berghuis

Hoe financieren we zorginnovaties?

Bijbehorende opdracht

Opdracht: het lezen van de Menzis visie op digitalisering in de zorg met daarbij de vraag wat deze visie voor jou zelf kan betekenen.

https://www.technologiezorgenwelzijn.nl/wp-content/uploads/2021/01/Visie-op-digitalisering-in-de-zorg-Menzis.pdf

 

We hebben te maken met een groeiend tekort aan zorgpersoneel en stijgende zorgkosten. Om dit het hoofd te bieden is verandering in de zorg dringend nodig. Zorgverleners en ondernemers hebben innovatieve ideeën genoeg, maar hoe selecteren we de beste innovaties en hoe financieren we deze? De Federatie Eerstelijnszorg Almelo (FEA)(onder voorbehoud), Jan Tebbens (Senior Projectmanager Digitale Zorg) en Eric Veldboer (regiomanager zorginkoop Twente) van Menzis vertellen hoe dit in de praktijk werkt. Zij delen hun ervaringen zoals de succesfactoren en de valkuilen bij de financiering van zorginnovaties. Inspirerend voor iedereen met ideeën over vernieuwing of die juist ideeën wil opdoen.

Marten Berghuis (huisarts en CMIO vanuit TWIINZ!’ Twentse Werkgroep ICT en Innovatie in de Zorg) neemt ook een deel van de workshop op zich.

 

  Marten Berghuis

Jan Tebbens                            Marten Berghuis

 

Categorie:

Maak een account aan

Om deze inhoud te kunnen bekijken heb je een account nodig. Maak hieronder een account aan als je dat nog niet gedaan hebt of login aan de rechterkant als je al een account hebt.

Inloggen

Waarom partner worden?

Door samen met de andere partners het Kennisfestival mogelijk te maken zorg je voor het vergroten van de kennis over de kansen en mogelijkheden die technologie biedt in zorg en welzijn voor professionals als studenten. Door kennis te vergroten wordt bijgedragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie.

En belangrijk! Alleen partners blijven toegang houden tot het leerplatform wat na het Technologie, Zorg en Welzijn festival op 18 maart blijft bestaan. Zodat ze alle opnames van sessie terug kunnen kijken, gebruik kunnen blijven maken van andere materialen op de site en zo het platform kunnen inzetten in hun opleidings- en ontwikkeltrajecten voor studenten en zorgprofessionals.

Wil je ook partner worden om zo te helpen om kennis te vergroten en zo bij te dragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie? En toegang te krijgen tot het leerplatform na 18 maart? Neem even contact op met Miranda Pol om de mogelijkheden te verkennen m.pol@tza.nu