stip1
stip4

Kennisplatform over

Technologie in Zorg & welzijN

CindyHobert

18 maart 2021

14:00

- 14:40

Cindy Hobert

Samenwerken is de zorg van ons allemaal

Bijbehorende opdracht

Opdracht:

Breng eens in beeld met hoeveel partijen jij samenwerkt in je werk. Door het eens op te schrijven zie je pas de echte hoeveelheid, je zal versteld staan!

In het OZO-concept bepaalt de cliënt wie er deel mag nemen in zijn of haar communicatienetwerk. Zonder een belang bij één van de partijen (huisarts, thuiszorg, apotheek, specialist, begeleiders, gemeente, etc.), maar wél met grote meerwaarde voor alle partijen!  Binnen een regio iedereen laten samenwerken op één communicatieplatform zorgt ervoor dat alle partijen beter op de hoogte zijn en de lijntjes kort. Weten wie er allemaal betrokken zijn bij een client, veel minder telefoontjes en altijd op de hoogte van de actuele situatie. Hoe mooi is dat! Resultaat? Commitment bij alle zorg én welzijn partijen. Het initiatief van Cindy heeft de afgelopen jaren op grote schaal vervolg gekregen, er wordt al in grote delen van Nederland met OZO verbindzorg gewerkt. In  deze sessie vertelt ze er alles over. Ervaar zelf hoe belangrijk samenwerken is.

 

Categorie:

Maak een account aan

Om deze inhoud te kunnen bekijken heb je een account nodig. Maak hieronder een account aan als je dat nog niet gedaan hebt of login aan de rechterkant als je al een account hebt.

Inloggen

Waarom partner worden?

Door samen met de andere partners het Kennisfestival mogelijk te maken zorg je voor het vergroten van de kennis over de kansen en mogelijkheden die technologie biedt in zorg en welzijn voor professionals als studenten. Door kennis te vergroten wordt bijgedragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie.

En belangrijk! Alleen partners blijven toegang houden tot het leerplatform wat na het Technologie, Zorg en Welzijn festival op 18 maart blijft bestaan. Zodat ze alle opnames van sessie terug kunnen kijken, gebruik kunnen blijven maken van andere materialen op de site en zo het platform kunnen inzetten in hun opleidings- en ontwikkeltrajecten voor studenten en zorgprofessionals.

Wil je ook partner worden om zo te helpen om kennis te vergroten en zo bij te dragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie? En toegang te krijgen tot het leerplatform na 18 maart? Neem even contact op met Miranda Pol om de mogelijkheden te verkennen m.pol@tza.nu