stip1
stip4

Kennisplatform over

Technologie in Zorg & welzijN

arno-roos-2

18 maart 2021

10:00

- 10:40

Arno en Roos Spitters

Goed leiderschap. Voorwaarde om innovaties werkend te krijgen

Bijbehorende opdracht

Opdracht:

Geef in 3/5 kernwoorden aan wat leiderschap voor jou betekent.

Om te kunnen innoveren en veranderen is draagvlak nodig, niet alleen bij het bestuur maar binnen de gehele organisatie. En om draagvlak te creëren is goed leiderschap vereist. Het middenkader heeft hierin een cruciale rol. Zij sturen de mensen en de processen. En hoe krijg je het werkend? Tijdens dit webinar zal Arno en Roos Spitters ingaan op het belang van goed leiderschap. Arno is sinds 2012, in verschillende rollen, betrokken bij WZW (De werkgeversvereniging voor Zorg en Welzijn. www.wzw.nl ). Een belangrijk project waar hij het laatste jaar aan heeft gewerkt is het opzetten van een leiderschapsprogramma gericht op het middenkader van de langdurige zorg. Samen met de CHE en de HAN is de programma ontwikkeld op basis van de diepere behoeften bij zowel de betrokken leidinggevenden, de cliënten, de medewerkers, het management.

Arno presenteert het webinar samen met Roos. Zij helpt organisaties met het creëren van draagvlak en de intrinsieke motivatie van (zorg)personeel.

Dit webinar is relevant voor de zorg- & welzijn professional. Wil je meer informatie over het leiderschapsprogramma kijk dan op: www.waardomvoortewerken.nl/acties/leiderschapsprogramma

 Arno en Roos Spitters

Maak een account aan

Om deze inhoud te kunnen bekijken heb je een account nodig. Maak hieronder een account aan als je dat nog niet gedaan hebt of login aan de rechterkant als je al een account hebt.

Inloggen

Waarom partner worden?

Door samen met de andere partners het Kennisfestival mogelijk te maken zorg je voor het vergroten van de kennis over de kansen en mogelijkheden die technologie biedt in zorg en welzijn voor professionals als studenten. Door kennis te vergroten wordt bijgedragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie.

En belangrijk! Alleen partners blijven toegang houden tot het leerplatform wat na het Technologie, Zorg en Welzijn festival op 18 maart blijft bestaan. Zodat ze alle opnames van sessie terug kunnen kijken, gebruik kunnen blijven maken van andere materialen op de site en zo het platform kunnen inzetten in hun opleidings- en ontwikkeltrajecten voor studenten en zorgprofessionals.

Wil je ook partner worden om zo te helpen om kennis te vergroten en zo bij te dragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie? En toegang te krijgen tot het leerplatform na 18 maart? Neem even contact op met Miranda Pol om de mogelijkheden te verkennen m.pol@tza.nu