stip1
stip4

Kennisplatform over

Technologie in Zorg & welzijN

Andre foto

18 maart 2021

10:55

- 11:35

André Hermsen

Wat is er al…en werkt gewoon!

Bijbehorende opdracht

Wat is voor jou het belangrijkste nieuwe inzicht naar aanleiding van deze sessie? Beschrijf dat in een half A4-tje.

 

André Hermsen vond techniek altijd al leuk. Een toen hij na actief te zijn geweest als fysiotherapeut meer managementfuncties ging bekleden ontstond een unieke combinatie; zorg, management en een voorliefde voor techniek. En zo kan het zijn dat hij al bijna 2 decennia actief is met zorginnovaties. Van een elektronisch patiëntendossier rond de eeuwwisseling naar allerlei oplossingen voor zorg op afstand. Hij werd gevraagd door Sensire en werkt nu voor Naast. Een bedrijf dat zich ontwikkelde van callcenter tot een digitaal zorgbedrijf. Wat is er al? Hoe ziet de toekomst eruit? En hoe zorg je voor succesvolle implementaties? Want daar is André duidelijk over. Alleen lukt je niets. Je moet het altijd in een team doen. En op alle lagen samenwerken. Met 1 fanatiek iemand red je het niet.

Categorie:

Maak een account aan

Om deze inhoud te kunnen bekijken heb je een account nodig. Maak hieronder een account aan als je dat nog niet gedaan hebt of login aan de rechterkant als je al een account hebt.

Inloggen

Waarom partner worden?

Door samen met de andere partners het Kennisfestival mogelijk te maken zorg je voor het vergroten van de kennis over de kansen en mogelijkheden die technologie biedt in zorg en welzijn voor professionals als studenten. Door kennis te vergroten wordt bijgedragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie.

En belangrijk! Alleen partners blijven toegang houden tot het leerplatform wat na het Technologie, Zorg en Welzijn festival op 18 maart blijft bestaan. Zodat ze alle opnames van sessie terug kunnen kijken, gebruik kunnen blijven maken van andere materialen op de site en zo het platform kunnen inzetten in hun opleidings- en ontwikkeltrajecten voor studenten en zorgprofessionals.

Wil je ook partner worden om zo te helpen om kennis te vergroten en zo bij te dragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie? En toegang te krijgen tot het leerplatform na 18 maart? Neem even contact op met Miranda Pol om de mogelijkheden te verkennen m.pol@tza.nu