stip1
stip4

Kennisplatform over

Technologie in Zorg & welzijN

Verkenner

Jij weet al wel wat er momenteel aan technologie voor zorg en welzijn beschikbaar is. Misschien heb je er zelfs al wel eens mee geëxperimenteerd? Jij bent vooral op verkenning: wat kan er nog meer, welke technologieën komen er nog aan en hoe doen ze dat in andere sectoren? Jij bent onze Verkenner! In deze sessies staat de toekomst van technologie centraal of wordt er gekeken naar toepassingen in andere werkvelden.

Waarom partner worden?

Door samen met de andere partners het Kennisfestival mogelijk te maken zorg je voor het vergroten van de kennis over de kansen en mogelijkheden die technologie biedt in zorg en welzijn voor professionals als studenten. Door kennis te vergroten wordt bijgedragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie.

En belangrijk! Alleen partners blijven toegang houden tot het leerplatform wat na het Technologie, Zorg en Welzijn festival op 18 maart blijft bestaan. Zodat ze alle opnames van sessie terug kunnen kijken, gebruik kunnen blijven maken van andere materialen op de site en zo het platform kunnen inzetten in hun opleidings- en ontwikkeltrajecten voor studenten en zorgprofessionals.

Wil je ook partner worden om zo te helpen om kennis te vergroten en zo bij te dragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie? En toegang te krijgen tot het leerplatform na 18 maart? Neem even contact op met Miranda Pol om de mogelijkheden te verkennen m.pol@tza.nu