stip1
stip4

Kennisplatform over

Technologie in Zorg & welzijN

Afbeelding kennisfestival nieuwsbrief

Nieuwsbrief september 2021

Op 18 maart 2021 werd het allereerste digitale kennisfestival over technologie in zorg en welzijn georganiseerd. Het festival levert een bijdrage aan het vergroten van de kennis, kansen en mogelijkheden die technologie biedt in Zorg en Welzijn. Op de dag zelf hebben er meer dan 70 sprekers op het (digitale) podium gestaan in de industriële omgeving van de DRU-fabriek in Ulft. In deze nieuwsbrief geven we jullie tips om deze waardevolle content terug te kijken en te gebruiken in je organisatie of voor je studie.

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief

Gekoppelde video's

Deel dit artikel

Waarom partner worden?

Door samen met de andere partners het Kennisfestival mogelijk te maken zorg je voor het vergroten van de kennis over de kansen en mogelijkheden die technologie biedt in zorg en welzijn voor professionals als studenten. Door kennis te vergroten wordt bijgedragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie.

En belangrijk! Alleen partners blijven toegang houden tot het leerplatform wat na het Technologie, Zorg en Welzijn festival op 18 maart blijft bestaan. Zodat ze alle opnames van sessie terug kunnen kijken, gebruik kunnen blijven maken van andere materialen op de site en zo het platform kunnen inzetten in hun opleidings- en ontwikkeltrajecten voor studenten en zorgprofessionals.

Wil je ook partner worden om zo te helpen om kennis te vergroten en zo bij te dragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie? En toegang te krijgen tot het leerplatform na 18 maart? Neem even contact op met Miranda Pol om de mogelijkheden te verkennen m.pol@tza.nu