stip1
stip4

Kennisplatform over

Technologie in Zorg & welzijN

Door het diafragma van de fotograaf word je meegenomen naar buiten. In het Twentse landschap met mooie natuurbeelden.

Ons initiatief nu actueler dan ooit. In een tijd waarin we verplicht allemaal binnen moet blijven en sociale afstand de nieuwe norm is stromen beelden van Twente  de huiskamer of woonkamer binnen. Wat fijn dat als je de buitenwereld niet meer begrijpt je toch houvast hebt aan de Kroezeboom, waar je vroeger onder hebt gezeten genietend van de ondergaande zon. Het Mariakapelletje waar je altijd langs kwam als je binnendoor naar Vasse reed of de korenschoven op het boerenland toen het landschap nog geen mais kende.

Samen kijken, samen beleven  en mogelijk samen over praten.

Nieuwsgierig geworden?  Kijk eens op www.kiek-twente.nl

Gebruik hiervan maken is geheel gratis. Gemakkelijk toegankelijk op Smart TV/ Belevingstafel / I-pad / en zelfs met google chrome cast.  Je hebt hiervoor geen inlogcode nodig.

Gekoppelde video's

Deel dit artikel

Waarom partner worden?

Door samen met de andere partners het Kennisfestival mogelijk te maken zorg je voor het vergroten van de kennis over de kansen en mogelijkheden die technologie biedt in zorg en welzijn voor professionals als studenten. Door kennis te vergroten wordt bijgedragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie.

En belangrijk! Alleen partners blijven toegang houden tot het leerplatform wat na het Technologie, Zorg en Welzijn festival op 18 maart blijft bestaan. Zodat ze alle opnames van sessie terug kunnen kijken, gebruik kunnen blijven maken van andere materialen op de site en zo het platform kunnen inzetten in hun opleidings- en ontwikkeltrajecten voor studenten en zorgprofessionals.

Wil je ook partner worden om zo te helpen om kennis te vergroten en zo bij te dragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie? En toegang te krijgen tot het leerplatform na 18 maart? Neem even contact op met Miranda Pol om de mogelijkheden te verkennen m.pol@tza.nu