stip1
stip4

Kennisplatform over

Technologie in Zorg & welzijN

DROOM
Hoe fijn zou het zijn als we samen de schouders eronder zetten, elkaar inspireren en faciliteren bij de digitale transformatie. Dat we zorgtechnologie omarmen, daar waar het de zorgvrager en zorgverlener helpt om de kwaliteit en veiligheid van de te ontvangen/leveren zorg te verbeteren. Maar ook de zelfredzaamheid en onafhankelijkheid vergroot van de zorgvrager en flexibiliteit geeft in het tijdstip waarop de zorg geleverd wordt. Als het arbeidsbesparend is in kwantiteit (aantal keren en uren) en zwaarte van de geleverde zorg. Zorg op maat, afgesproken tussen zorgvrager en zorgverlener, hoe ideaal wil je het hebben?

TEVREDEN ZORGVRAGERS, TEVREDEN ZORGVERLENERS EN TOEKOMSTBESTENDIGE ZORGORGANISATIES, DAAR IS ZORGTECHNOLOGIE VOOR BEDOELD!

WGV biedt hulp

Gekoppelde video's

Deel dit artikel

Waarom partner worden?

Door samen met de andere partners het Kennisfestival mogelijk te maken zorg je voor het vergroten van de kennis over de kansen en mogelijkheden die technologie biedt in zorg en welzijn voor professionals als studenten. Door kennis te vergroten wordt bijgedragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie.

En belangrijk! Alleen partners blijven toegang houden tot het leerplatform wat na het Technologie, Zorg en Welzijn festival op 18 maart blijft bestaan. Zodat ze alle opnames van sessie terug kunnen kijken, gebruik kunnen blijven maken van andere materialen op de site en zo het platform kunnen inzetten in hun opleidings- en ontwikkeltrajecten voor studenten en zorgprofessionals.

Wil je ook partner worden om zo te helpen om kennis te vergroten en zo bij te dragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie? En toegang te krijgen tot het leerplatform na 18 maart? Neem even contact op met Miranda Pol om de mogelijkheden te verkennen m.pol@tza.nu