stip1
stip4

Kennisplatform over

Technologie in Zorg & welzijN

Leuk dat je meedoet aan deze digitale tour door ons 3D-appartement. Je kunt zelf door onze locatie lopen en een kijkje nemen in de woon- en slaapkamer, de keuken en de badkamer. Ook geven we in korte filmpjes een toelichting op het gebruik en de bediening van 20 technologische producten in het appartement. Deze producten dragen bijvoorbeeld bij aan een betere zelfredzaamheid, veiligheid, welzijn en aan contact/communicatie.
Ik zou zeggen, kom binnen en dan beginnen we aan de DigiTour!

Bron: TZA

Gekoppelde video's

Deel dit artikel

Waarom partner worden?

Door samen met de andere partners het Kennisfestival mogelijk te maken zorg je voor het vergroten van de kennis over de kansen en mogelijkheden die technologie biedt in zorg en welzijn voor professionals als studenten. Door kennis te vergroten wordt bijgedragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie.

En belangrijk! Alleen partners blijven toegang houden tot het leerplatform wat na het Technologie, Zorg en Welzijn festival op 18 maart blijft bestaan. Zodat ze alle opnames van sessie terug kunnen kijken, gebruik kunnen blijven maken van andere materialen op de site en zo het platform kunnen inzetten in hun opleidings- en ontwikkeltrajecten voor studenten en zorgprofessionals.

Wil je ook partner worden om zo te helpen om kennis te vergroten en zo bij te dragen aan de bewustwording, acceptatie en adoptie van technologie? En toegang te krijgen tot het leerplatform na 18 maart? Neem even contact op met Miranda Pol om de mogelijkheden te verkennen m.pol@tza.nu