Datum

Beschrijving

01 - 10 - 2021
09:00
17:00

Onderwijsbeurs: hét studiekeuze-evenement

Met ruim 80 deelnemende (onderwijs)instellingen en leerwerkbedrijven uit binnen- en buitenland, de meest uiteenlopende opleidingen op alle niveaus en een inspirerend programma, is Onderwijsbeurs Noordoost hét studiekeuze-evenement van Noordoost-Nederland. Onderwijsbeurs Noordoost vindt plaats op 1 & 2 oktober in de IJsselhallen Zwolle en wordt geheel volgens de RIVM-richtlijnen corona-proof georganiseerd.

Op de stands krijg je een goed beeld van de verschillende opleidingen. Ook staan er studenten klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast kun je 1-op-1 coaching krijgen én interessegebied voorlichtingen en inspirerende studiekeuze-sessies volgen. Kortom: alles is aanwezig om jouw expeditie studiekeuze een kickstart te geven!

14 - 10 - 2021
15:00
16:45

Meld je aan voor het Innovatiecafé Samenwerking bij innovatie!

Op donderdag 14 oktober van 15.00 – 16.45 uur vindt de volgende online editie van het Innovatiecafé in samenwerking met Zorginnovatie.nl plaats! Ditmaal met het thema: Samenwerking bij innovatie. Samenwerking is een belangrijk onderdeel van het innovatieproces. De zorgmarkt is complex en samen kom je verder dan in je eentje. Daarom heb je als zorginnovator samenwerkingspartners nodig. Hoe vind je die? Aan welke regels moet je voldoen?